Stoemp van Lutosa. Lekker…ech lèkker

stoemp van lutosaGoed culinair nieuws voor alle vrijgezelle mannen waarvoor het recept van de ons aller bekende poederpuree zelfs nog te ingewikkeld is! In plaats van elke avond puree met brokken te eten koop je nu gewoon de nieuwe ‘stoemp’ diepvriesprodukten van lutosa.

Deze zijn verkrijgbaar in zakken van 750g maar de hoeveelheden zijn gemakkelijk te doseren doordat de stoemp verdeeld is in pellets. Een zak van 750g is goed voor 3 à 4 porties, afhankelijk van hoe groot of klein de honger is. Gemakkelijk te bereiden in de microgolfoven, reken op 12 minuten voor 750g. Bereiden lijkt misschien een moeilijk woord, maar we bedoelen eigenlijk: leg de puree op een bordje en steek deze 12 minuten in de microgolf.

Het grote pluspunt van deze stoemp is dat je er 2 vliegen in 1 klap mee slaat. Aardappelen en groenten in 1. Je hebt de keuze uit prei, wortelen, spruitjes en spinaziepuree. Niet enkel handig voor de vrijgezelle mannen, maar ook voor mensen met een gejaagd leven en weinig tijd, vlees bakken, puree in microwave en op 10 minuten heb je een volwaardige maaltijd op tafel staan! Voor degenen die graag goed gekruid eten is bijkruiden wel de boodschap maar kom we gaan hier niet zitten muggenziften. Verder beloven we u ook dat het goedje minder dan 3% vetstoffen bevat, veel minder dan in puree op grootmoeders wijze!

Wij probeerden de preiversie en zijn zo enthousiast dat de anderen reeds op ons boodschappenlijstje vermeld staan.

Conclusie : het is makkelijk, smakelijk en gezond! Test it! taste it!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *