Droogscheren met Braun 7 series!

braun

Hoe je het ook draait of keert: het groeit dag en nacht. Laten we eerlijk zijn: het is een miserie. We moeten de eerste man nog tegenkomen die de daad zelf: “het scheren” een aangename bezigheid vindt. Er kruipt veel tijd in en wetende dat het er morgen toch terug staat lijkt het haast op water naar de zee dragen.

Afhankelijk van welk type man je bent: de babyface, de stoere macho of de gladde businessman, zijn we thans verplicht ons op regelmatige tijdstippen te scheren omdat ons

De babyface hoeft zich natuurlijk niet te scheren (nergens), de macho scheert zich een paar keer per week, de gladde businessman doet dit dagelijks, is meestal account manager en kan het goed uitleggen.

In de wetenschap dat de gemiddelde man om de 18 maanden de oppervlakte van een voetbalveld afscheert, en hij dit liefst goed, snel en secuur afhandelt, behoeft het geen betoog: een (meer dan) degelijk en betrouwbaar scheerapparaat is een absolute must.

Daarom adviseren wij de Braun 7 series!

Waarom? Omdat er 3 soorten scheerapparaten bestaan: Braun, Philips en de rest.

1. Apparaten met een vibrerend scheersysteem (een scheerblad met daaronder een trillend messenblok) Tot deze categorie behoren de Braun scheerapparaten. shaves smoothly vooral de 7 serie met verschillende scheerbladen!

2. Apparaten met een roterend scheersysteem (ronddraaiende scheerbladen die de contouren van je (zouden) gezicht volgen) Philips probeert hier al jarenlang mannen mee te versieren. In theorie lijkt dit allemaal smooth, maar menige praktische test heeft doen blijken dat dit écht niet is wat we zoeken.

3. de rest (kunnen we enkel aan mannen met een babyface aanraden)

De prijzen van scheerapparaten kunnen flink uiteenlopen. Maar het is de moeite wat meer uit te geven. Top zijn zowel de Braun 720s-3 of de 760cc-3, als u er tevens een automatisch reinigings -en laadsysteem bij wenst. Deze toestelletjes zijn te verkrijgen vanaf 190€, dat is redelijk veel, maar ze gaan ook eens zo lang mee.

Over de technische aspecten van deze toestellen gaan we niet dieper in. Ze scheren sneller en gladder en dat moet zo’n apparaat toch doen of niet?

Alle informatie en hopen scheertips vind je trouwens op www.braun.com.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *