Een frisse adem met mondspray van Halita

Vaak heb ik me afgevraagd waarom er zoveel mensen met een stinkende adem rondlopen. Nog vaker heb ik me afgevraagd waarom ze daar dan niets aan doen. Vandaag zie ik al die vragen beantwoord. Het is nogal evident. Ten eerste heeft de persoon die een lucht verspreid vergelijkbaar met de onaangename geur van rotte eieren hier waarschijnlijk zelf geen last van. Ten tweede is de kans zeer groot dat het “target” zich er zelf niet van bewust is. We zeggen gemakkelijk “vetzak” tegen iemand die wat teveel weegt, maar “stinkbek” zeggen tegen iemand die een slechte mondhygiëne heeft… nee dat durven we niet. Raar… want waar hebben we het meeste last van?

In de meeste gevallen is de oorzaak van een slechte adem te wijten aan bacteriën aanwezig op het achterste deel van je tong. Vraag maar eens aan een ‘verdacht’ iemand om zijn tong uit te steken. Je zal een wit/gele aanslag merken, de bacteriën zal je misschien niet zien rondspringen, maar geloof me, ze zijn er wel.

Als slachtoffer (vaak geconfronteerd met mensen die een slechte adem hebben), deze oproep!

Wetende dat je tijdens de dag niet altijd makkelijk je tanden kan poetsen, laat staan je tong schrapen… zorg er dan tenminste voor dat je een mondspray van Halita op zak hebt.

Zo worden die bacteriën op je tong bestrijd en ben je voortaan de trotse eigenaar van een frisse adem.

Dit alles zou dan ook weer op termijn moeten zorgen voor meer zelfvertrouwen.

En meer zelfvertrouwen is meer sex.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *