Fish Sticks van Iglo: Gepaneerde zalm in een bedje van Lutosa stoemp

Fish Sticks van Iglo: zalmWat eten we vandaag? De vraag die veel gezinnen dag na dag bezighoudt. Je hebt er een vervelende werkdag op zitten. Veel tijd en goesting om lang boven de kookpotten te hangen, heb je niet. Een snelle vettige hap zegt je wel iets. Anderzijds denk je aan je lijn of je cholestorol en wil je gezond eten. Maar lekker. Al snel herinner je je dat er (dankzij tested.be) heerlijke Lutosa stoemp in je diepvries ligt.

De gepaneerde zalm van Iglo vormt de perfecte aanvulling bij deze stoemp, die je natuurlijk moeilijk kan eten zonder een stukje vlees of vis.

Onder het motto “Breng variatie in je maaltijden” lanceerde Iglo deze fish sticks. Sinds jaar en dag kennen we de viskroketten met kabeljauw of koolvis. Vreemd dat niemand er eerder aan gedacht heeft om fish sticks met zalm op de markt te brengen. Zalm is populair en gezond. Dat in combinatie met de “healthy hype” die ons tegenwoordig allen treft biedt dit ongelooflijke opportuniteiten voor Iglo en andere Captain’s.

Het voordeel van viskroketten is dat ook kinderen er zot op zijn. Door de aanwezigheid van graten en de afwezigheid van een krokant korstje is een gewoon stukje vis dat dikwijls niet. Viskroketten zijn daarom dé manier om kinderen, zonder morren, vis te laten eten. En ja, ook volwassen zullen er van smullen.

We kochten de gepaneerde zalm in een sputterende Carrefour telden er een ruwe 4.5€ voor neer, prepareerden het goedje en legde hem op een bedje van Lutosa stoemp. (eerder aangekocht bij Carrefour, het mocht voor hen niet baten). Toegegeven: megalekker, we smulden er met 2 van, maar wel niet aan de goedkope kant. Niet meteen een alternatief voor de budget-eters onder ons, maar zeker een optie voor tijdbewuste koks voor wie snelheid & smaak primeren op budget. Meer info vind je op de iglo site

Goed gedaan Captain Iglo! Je wordt dan ook niet elke dag 50!

Sigrid Vankerckhoven. Specialist vis.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *