Handy Grasp : moordwapen

Handy GraspUit de douche of ‘t bad stappen met gladde vloeren kan gevaarlijk zijn.
Niet gevaarlijk genoeg! Creëer in jou badkamer de illusie dat je iets hebt om je aan vast te houden.

Plaats een Handy Grasp in je douche of bad, nodig je schoonmoeder uit en waarschijnlijk vind je ze uren later kreunend in de badkamer terug met een paar gebroken botten en een Handy Grasp in haar handen!

Je kan het revolutionaire handvat overal direct bevestigen en met een beetje geluk blijft het zelfs enkele dagen hangen!

Heb je rugpijn? Met de Handy Grasp kan je gaan rechtstaan of zitten zonder probleem. Met een beetje geluk zit je namelijk in een wip op de grond.

De Handy Grasp kan bevestigd worden op elk glad, effen oppervlak. Tegels, porselein, hout,  metaal of glas. Hou er wel rekening mee dat hij nogal makkelijk loskomt. Onze badkamertegels zijn spekglad. Het favoriete terrein voor de Handy Grasp zou je zeggen!? Yeah right!

Uitglijden en vallen zijn de belangrijkste ongevallen in huis. De Handy Grasp versterkt dat risico en lijkt een ideaal moordwapen.

Een ongelukje is snel gebeurd, toch?!

Ahja, bij vele aanbiedingen krijg je er nog een extra large Handy Grasp gratis bovenop! Als het dan niet lukt weet ik het ook niet meer!

Voor de durvers: hier kan je’m bestellen

Succes!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *