KEYPORT: Het ultieme alternatief voor je sleutelbos

Dit ding is uiterst compact en past zelfs in het 5e zakje van je jeans. Indien je die niet kent, check dan even nu. Het is meestal een zakje in de rechter voorzak van je jeans. Gevonden? Goed zo… begin ‘m vanaf nu te gebruiken want die zit er niet voor niks.

Voor wat moet ik die dan wel niet gebruiken? Voor een Keyport, tiens!

De keyport is een gestroomlijnd apparaatje dat in één klap alle alledaagse dingen die aan je sleutelbos hangen vervangt. Een USB flash drive, flessenopener, LED en last but not least AL JE SLEUTELS.

Je kan maximaal 6 sleutels laten “installeren” op je Keyport. Dat lijkt me voldoende. Heb je er meer dan ben je verkeerd bezig.

Eindelijk geen oncomfortabele bos sleutels meer die tegen mijn benen ligt te schuren, laat staan het display van mijn iPhone verkrast. Geen bos sleutels meer die tegen mijn knieën ligt te bengelen tijdens het autorijden.

Het ding is ongeveer zo groot als een traditionele autosleutel. Alle ‘tools’ die binnen in de Keyport verscholen zitten, worden met 6 handige schuivertjes….

Qua compatibiliteit moet je je niet teveel zorgen maken. Een uitgebreid gamma aan high-security sleutels wordt ondersteund. De Keyport is trouwens ook compatibel met gechipte autosleutels.

Elk product heeft een serienummer, handig voor als je je keyport kwijtraakt.

Wil je het helemaal te gek maken kan je’m zelfs volledig laten personaliseren.

Dit is geen gadget meer. Dit is een top-ding dat ik dagelijks gebruik. Ik ben ervan overtuigd dat het voor iedereen een upgrade of life is!

Komaan, ga naar mykeyport.com , zoek het uit en koop er eentje!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *