Kleverig spul: Soudal FixAll Ultra

Soudal FixAll Ultra
Scherven mogen dan wel geluk brengen, het herstellen van mijn gebroken schaaltje was het enige dat mij gelukkig kon maken.

Vrijdag jongstleden organiseerden wij thuis een gezellig etentje. Je kan dat soort etentjes vergelijken met hetgeen je in VT4’s reality soap “komen eten” aantreft, maar dan met coole mensen en meer drank.

Daags erna moesten welliswaar de aperitiefschaaltjes en co afgewassen worden. Ik was niet graag af, maar die schaaltjes, die zie ik toch liever proper terug in de vitrinekast staan. Het zijn 5 schaaltjes in de vorm van letters. Samen vormen ze het woord APERO. Super vind ik die schaaltjes. Ze hebben retro kleuren, zijn origineel en maken het fijn om gastvrouw te zijn.

Dit mag ik zeker niet laten vallen, raasde er door mijn hoofd, toen ik ze afwaste. Een onheilspellende gedachte, want een seconde later glipte de E uit mijn handdoek. Mijn gil kon niet verhinderen dat er de komende tijd niet meer geapperitiefd zou worden, want de E was in twee. Daar zat ik met mijn APRO setje.

Gelukkig produceert mijn brein naast onheilspellende gedachten ook geniale visioenen, want ik voorspelde de verrijzenis van mijn schaaltje. En niet veel later racete ik richting Gamma, op zoek naar Super Lijm.

Mag ik u voorstellen: Soudal FixAll Ultra. Kleverig spul dat een plaats verdient in de kast van elke huisvrouw met losse handjes.

Je brengt de lijm aan op één van de te plakken oppervlakken, drukt deze enkele seconden stevig tegen elkaar en bewondert het resultaat. Alhoewel, het resultaat is onzichtbaar en waterdicht…

soudall2
-zoek de breuklijn in mijn schaaltje-

Enige nadeel, Soudal FixAll Ultra is vloeibare lijm. Tijdens het tegen mekaar drukken komt hierdoor de overtollige lijm vrij. Begin er niet meteen aan te prutsen. Het goedje is kristalhelder, dus als je 24 uur wacht tot de lijm goed gedroogd is, kan je makkelijk de overtollige lijm met een scherp mesje verwijderen.

Even voor de volledigheid. U kan met FixAll Ultra ook leer, kurk, textiel, glas, metaal, plastiek, steen, metaal, hout, rubber of andere accessoires mee lijmen, moest u eerder die behoefte hebben. Wil u uw gebroken fietskader teruglijmen, druk dan na het aanbrengen van de lijm de delen wel iets langer dan 2 seconden tegen elkaar.

Niet scherven, maar lijm brengt geluk!
Sigrid Vankerckhoven

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *