Online kite bestellen? Gegarandeerd top service bij vliegerwinkel.be


Een kite online bestellen? Zo’n duur product? En wat als er iets scheelt? wat met de service? Een kite online bestellen…dat doe je toch niet. Zo dachten wij er een tijdje geleden nog over.

Die gedachten behoren tot het verleden en dat is enkel en alleen te danken aan de service die vliegerwinkel.be biedt. Wat ons betreft: gewoon top.

Telkens we iets bestellen of contact opnemen met vliegerwinkel.be zijn we onder de indruk. Niet alleen van de snelheid waarmee je geholpen wordt maar ook het meedenken naar en aanbieden van een gepaste oplossing – tegen een uiterst competitieve prijs – zijn troeven van deze online store.

In 2011 raakten we in Brazilïe een Nobile kitebar & lijnen kwijt. Na heel het web te hebben afgezocht stuurden we een mailtje naar vliegerwinkel.be. Dezelfde dag nog krijgen we van vliegerwinkel te horen dat ze contact zouden opnemen met de fabrikant om te kijken voor een oplossing. De volgende dag krijgen we een mailtje binnen waarin we kunnen lezen dat er nog een item gevonden werd. Diezelfde dag kunnen we het ding online via de website bestellen aan een scherpe prijs.

Dat noemen wij service.

In 2012 vlogen we onze kite half aan flarden – opnieuw in Brazilië. Vorige week namen we contact op met vliegerwinkel.be. Onze vraag was eenvoudig: Hebben jullie de Nobile T5 2013 ook beschikbaar (we vonden hem niet in de online shop) en zo ja, wat is de prijs voor een 9m². Is deze bovendien compatibel met de bar en lijnen die we ooit bij jullie kochten?

Alsof die mannen nog weten wat wij in 2011 hebben aangekocht. Alweer verkeerd gedacht. Want diezelfde dag voegt vliegerwinkel de betreffende kite toe aan het assortiment op hun website. We krijgen een mail met een link naar het product alsook de bevestiging dat de kite compatibel is met de Kiss bar die we in 2011 aankochten. Amai, die mannen zijn goed georganiseerd…dat ze dat nog ergens hebben teruggevonden.

We zouden het nog bijna vergeten: pittig detail:  Gezien we een trouwe klant zijn gaat vliegerwinkel.be trachten te regelen dat we eerst een testvluchtje kunnen maken met de kite.
En wat de prijs betreft? 2 euro scherper dan de beste prijs die we op het net zijn tegengekomen.

Dat noemen wij service.

Kortom, ben je op zoek naar kite, board of ander vliegmateriaal aan een scherpe prijs dan zien we eigenlijk weinig of geen redenen om dat niet online te doen, ‘t is te zeggen bij vliegerwinkel.be

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *