Oproep aan alle tested lezers: D&L Argentina Steak & Grill.

Lees hieronder het manifest.

Het nieuws in de lage landen – waar ook België en Nederland toe behoren – werd de voorbije zomermaanden letterlijk overSCHADUWD door een opeenvolging van depressies, onweders, wateroverlast, “downbursts” en andere rukwinden.

Ik durf eerlijk toe te geven dat mijn humeur hierdoor een serieuze knik heeft gekregen. Thans heb ik de buitenwereld daar bitter weinig van laten merken. Buiten die ene dag in Augustus toen het 28 graden was en een collega lag te mekkeren over de hitte. Die zit vandaag nog altijd in haar rolstoel.

Slechts één enkele keer zijn we er toe gekomen de barbeque aan te steken.

Besef je wel welke grandioze verliezen zo’n klimaat voor een firma als Devos & Lemmens met zich meebrengt? Ze duiken ook nergens meer op om hun “sauskes” te promoten, hé! Massaal werd er geïnvesteerd in reclamecampagnes en dan zo’n KUTZOMER. Medeleven gaat ook uit naar de marketingmanager die zijn budgetten gaat moeten verantwoorden aan de CEO van D&L. Die zal wel een serieus saus meekrijgen. Want laten we eerlijk zijn, aan de top houden ze geen rekening met zulke factoren. Daar tellen alleen de cijfers!

Devos, Lemmens en co verdienen het dan ook dat we ze een hart onder de riem te steken.

Mag ik je dan ook ten zeerste vragen vragen Devos & Lemmens Steak & Grill saus te serveren tijdens uw volgende barbequefestijn. Dit is gewoonweg dé barbequesaus van het jaar. Die (eerder vermelde) éne keer dat we de barbeque hebben aangestoken, kwamen ongeveer alle 20 gasten mij vragen “WELKE SAUS IS DIT?”.

Ik zei daar telkens op: “D&L Steak & Grill is de perfecte barbecuesaus op basis van tomaten, verrijkt met uien, paprika, kruiden en met een lichte rooksmaak. Deze saus smaakt heerlijk bij allerlei soorten gegrild vlees maar ook bij gourmet en fondue”. Deze informatie had ik (ter voorbereiding van de barbeque) rechtstreeks van hun eigen website geplukt. (Omdat ze verdorie gelijk hebben!)

Meer uitleg behoeft dit toch niet.

Rep u naar het dichtstbijzijnde warenhuis & vergeet uwe paraplu niet!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *