Review restaurant Tante Germaine

Als je de kost van je grootmoeder mist, moet zeker eens aan tafel gaan bij Tante Germaine in Vilvoorde. Dit restaurant combineert een gezellige sfeer – het lijkt wel of je bij je grootmoeder aan tafel zit – met uitstekende traditionele Belgische keuken. Het interieur waarin onder andere de wit/rood-geblokte tafellakens en de foto’s aan de muur van tante Germaine opvallen is helemaal retro. Het restaurantje biedt plaats aan ongeveer 20 mensen.

We waren zo hongerig dat de versgebakken broodjes die we geserveerd kregen al snel achter de kiezen staken.

Omdat de balletjes in tomatensaus van de Aramark keuken binnen ons kantoor (industriële grootkeuken) die wij regelmatig voorgeschoteld krijgen quasi “niet te fretten” zijn en ik hier zo ongeveer een dégoût aan overgehouden heb, twijfelde ik even om mijn keuze te bevestigen.

Thans had ik via via vernomen dat dit – geserveerd met handgesneden frietjes – hier een aanrader zou zijn.

Ik ben blij dat ik er toch voor gegaan ben. Eindelijk besef ik terug dat balletjes in tomatensaus écht naar vlees kunnen smaken.

Mijn vriendin sloot nog af met een portie chocolademousse, die blijkbaar zo lekker was dat ik enkel nog het lege kommetje als een hond mocht aflikken.

Wil je je moeder eens duidelijk maken hoe jij wil geserveerd worden als je ‘s zondags op bezoek gaat? Neem haar dan eens mee naar Tante Germaine.

Hierbij hun gegevens:

Guldenschaapstraat 22
1800 Vilvoorde
Tel: 02/251.89.28

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *