Tegen Muggen? Care Plus Beste anti muggen middel

Je kent het wel. Uit je slaap gehouden worden door een mug. Iedere keer als je wegzakt klinkt dat ellendige gejank. Je zwaait met je handen door de lucht terwijl je weet dat de kans van raken bijna onbestaand is. En één ding is zeker: die komt terug! Je weet zelfs wanneer… op het moment dat je wegzakt. In mijn geval maak je zoveel herrie dat iedereen wakker is. Begint met kussens en handdoeken rond te zwaaien tot je dat ellendige beest eindelijk te pakken hebt.

Vooral omdat als zo’n beest mij steekt, ik hier serieus veel last van heb, hebben we reeds vanalles geprobeerd om van die terroriserende muggen af te geraken.
Muggen verjagen met natuurlijke extracten? Vergeet het. Spullen met citroeneucalyptus of citronella? Vergeet het. Zo’n ding dat ultrasone geluiden produceert. Vergeet het. Het werkt niet alleen NIET, het ergste is dat ik die ultrasone geluiden zelf ook hoor blijkbaar.

En toen, lieve dierenvrienden ontdekte ik Care Plus Deet. Dit is het sterkste insectenafwerende middel voor de huid wat je kan vinden. En ja het werkt FANTASTISCH. DEET werkt tegen stekende insecten (muggen, steekvliegen) en teken. DEET is zelfs geschikt voor tropische bestemmingen waar het risico op malaria, dengue (knokkelkoorts) en gele koorts bestaat, als voor Europese gebieden.

Curieus als we zijn, zijn we dan ook even gaan uitzoeken hoe dit komt. Ver gaan we hier niet over uitweiden, maar blijkbaar bevat dit product Picaridine. This is the one and only thing that works my friends. Ook de pest aan deze diertjes? Zoek dan alvast naar een product dat picaridine bevat.

Laat ze nu maar komen!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *