Test: Diadermine Lift+ Getinte Dagcrème

Feit: Een vakantie van 2 maanden doorbrengen in Blankenberge garandeert niet dat u nadien als een bruine aap terug het kantoor kan binnenwandelen. En daarvoor doe je het toch, voor die éne opmerking: “goed weer gehad precies”. Dat noemen we brute pech hebben, want naast wat op het strand liggen tussen de andere mosselen valt er daar weinig te beleven.


Feit:
Sommige vrouwen gebruiken veel te veel foundation. Dat vinden normale mannen degoutant. Gewone foundation is puur make-up, een getinte dagcrème is half foundation – half crème. Hierdoor is het veel ‘milder’, maar ook minder dekkend.


Feit:
Of het nu winter of zomer is, sommige mensen zien er heel hun leven uit als doorwinterde albino’s.


Feit:
Er zijn een hele resem producten op de markt waarvan je gezicht er na gebruik eerder gaat uitzien als een muur die nog maar één laagje verf heeft gehad. (Gewolkerd (of is het gewolkt?) dus…je weet wel wat we bedoelen)

Gelukkig is er de Getinte Dagcrème van Diadermine, die zich in vele opzichten toch wel nét boven de concurrentie positioneert. Deze dagcrème combineert een anti-age crème en een fond de teint in 1.

  • De crème smeert heel gemakkelijk uit
  • Micro-Mineralen zorgen voor een egale stralende teint
  • Het resultaat is een natuurlijke, mooie kleur
  • De huid ziet er na gebruik glad en gezond uit
  • Dankzij de formule met Collageen Restructurizer wordt de natuurlijke collageen productie gestimuleerd en het collageennet versterkt, wat de huid een maximale stevigheid geeft, de hele dag lang.
  • Diadermine belooft na regelmatig gebruik ook een zichtbaar stevigere en verbeterde huidstructuur. Dit aspect valt echter buiten deze review.
  • In tegenstelling tot heel wat andere producten op de markt heeft deze crème een zeer aangenaam parfum

Doe jezelf en je medemens een plezier…buy, try and apply every morning!

Succes.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *