Test luchtverfrissers: Frisse geur in huis met Febreze Plaisir D’air

Waarom luchtverfrissers? Je hebt het zeker wel al eens meegemaakt. Er hangt een frietgeur in huis of misschien nog erger een visgeur (hopelijk nadat je vis klaargemaakt hebt). Je bent dol op katten, maar eigenlijk moet je toegeven dat die kattepis ook niet het meest frisse geurtje verspreidt. Je dolt graag met je hond, maar kom je terug van een wandeling in de regen, stinkt het beest een uur tegen de wind in. Je hebt wiet gerookt in huis en je moeder komt op bezoek. Je bent net naar het toilet geweest en zelfs de aanliggende kamers stinken naar “boerderij”.

Dit laatste kan je oplossen door wat te doen aan je drankprobleem, of een bus Febreze in huis te halen.

Een bus Febreze Plaisir D’air in huis hebben is gewoon een must.

Eerst en vooral, we zijn absoluut geen voorstander van geurverfrissers die 24/24h je huis verstuiven met onnatuurlijk chemisch spul. Vroeger had je nog van die toestellen die één geur verspreidden. Na een tijd werd je dit gewoon en rook je het niet meer. Vandaag zijn er al systemen die afwisselend 3 verschillende geuren de kamer insturen. Verschrikkelijk. Wat is er mis met een neutrale geur?

Bovendien krijgt meer dan de helft van de mensen hoofdpijn wanneer ze te lang en te veel aan soortgelijke “fragnances” worden blootgesteld. Een luchtverfrisser moet je gebruiken om stinkende lucht (zie hoger vernoemde voorbeelden) te bestrijden. Daar ben je het hopelijk mee eens.

In dat opzicht is Febreze Plaisir D’air kwalitatief beter dan andere luchtverfrissers. Het parfum ruikt natuurlijker dan dat van de concurrentie. Het ruikt lekker zonder dat het te fel ruikt. Het maakt geen vlekken. Febreze is handig in gebruik en doet vooral wat het moet doen – stank verwijderen.

Zorg dat je een Febreze Plaisir D’air in huis hebt. Het elimineert slechte geurtjes en doet het huis subtiel lekker (lentefris) ruiken.
Hoewel wij roken in de wagen absoluut niet aanraden – zie hier voor alternatieven – is dit product ook uiterst geschikt voor deze toepassing.

Een bus kost minder dan 4€ en vind je in het betere warenhuis. Er zijn 7 verschillende geuren verkrijgbaar. Wij zijn vooral te vinden voor “lente” en “ochtenddauw”.

Blijft het na het gebruik van Febreze Plaisir D’air nog stinken? Reinig dan toch maar even je neusvleugels.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *