test Veet wasstrips: Gladde benen, grote vuilzak

De nieuwe wasstrips van veet doen wat ze beloven:

  • Ze verwijderen beenhaar in een handomdraai
  • Zijn vrijwel pijnloos (vind ik, maar ik heb nog gewerkt met een epileer machine van de eerste generatie en heb bijgevolg ook haar op de tanden)
  • Bezorgen je gladde benen voor een paar weken

Wat ze er bij Veet niet hebben bijverteld, is dat je eerst de vuilbak in je badkamer moet leegmaken voor je aan de klus begint. Ik heb namelijk 35 strips nodig gehad om mijn benen ongeveer haarvrij te krijgen! En nee, de vergelijking tussen mezelf en een grizlybeer gaat niet op. De meest ecologische manier om kortgerokt in het openbaar te kunnen verschijnen is dit zeker niet. Kijk zelf.

Budgettair gezien moet je het ook niet doen. Ik kocht de zogenaamde eco-box (haha), de grootste verpakking met 40 strips. Ik had verwacht voldoende stock te hebben om de zomer door te komen, niets is minder waar. Na één beurt resten me slechts 5 stuks. Dankzij een promo kostte de doos me 10,45€. Een meevaller, want normaal betaal je 13,67€. Laten we er voor het gemak 13€ van maken, dat telt lekker. Je haartjes blijven ongeveer 1 maand weg. Dat komt op 160€ per jaar, exclusief bikinilijn en oksels.

En het neemt ook wel wat tijd in beslag. Je bent gauw een half uurtje per been bezig. Ook omdat de meest hardnekkige haartjes blijven staan en er dan een pincet aan te pas komt.

Jaja, wie mooi wil zijn, moet afzien.

Sigrid Vankerckhoven

Ik zie dat je het eco pack wasstrips voor de Gevoelige Huid hebt geprobeerd, met Vitamine E en Zachte Amandelolie nog wel! Maar aan het afval te zien is er dan niet veel ECO aan blijkbaar!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *