Time Machine Ultimate Youth: de beste anti-aging crème

Time Machine Ultimate Youth van Radiance New York. Frons die rimpels nog maar eens goed, voor ze verdwenen zijn!

Regelmatig krijg ik de vraag hoe het komt dat ik er voor mijn leeftijd nog steeds zo jong uitzie. Ik ben er ondertussen 37. In het uitgaansleven schatten ze me meestal tussen de 25 a 27 jaar. Ik geef toe het kan daar soms donker zijn, maar toch … (En een babyface heb ik al evenmin).

Geheimen om jong te blijven heb ik niet echt. Ik bescherm me goed tegen de zon, drink voldoende water (hydrateren heet dat) en eet voldoende groenten en fruit.

Daarnaast ben ik al een hele tijd een vaste gebruiker van Time Machine anti Ultimate Youth anti-aging crème. Voor mij is Time Machine Ultimate youth echt een fenomenaal anti-aging product. Ik zou het bijna een wonder in een flesje noemen.

Alle gekheid op een stokje, ik wilde nu toch eens weten of ik van nature eeuwig jong blijf, of dat mijn zijdezacht gezichtje toch iets met die Time Machine anti-aging te maken heeft.

Daarom testte ik het product ook uit op mijn moeder. Die zag er al goed uit (laat dat even duidelijk wezen), maar ze leek me een beter proefpersoon dan mijn Shar-pei.

Hieronder de bevindingen na één maand gebruik:

  • De kraaienpootjes en fijne rimpeltjes onder de ogen zijn verdwenen. Volledig! 
  • Haar voorhoofdrimpels (expressierimpels) zijn – hier is moeilijk een cijfer op te plakken, maar ik doe het toch – voor 60% verdwenen.
  • Lachrimpeltjes zijn er nog, maar zijn zeer fijntjes geworden (schattig!)
  • Haar huid ziet er gewoonweg jonger, beter en gezonder uit.

Ik vind deze  resultaten fenomenaal. Eigenlijk is het waar wat ik elders over dit product las: botox resultaten met een crème.  Ik geef dit product een rating van 11 op 10.

 In vergelijking met andere producten zou Time Machine veel meer moeten kosten, maar dat is gelukkig niet zo!  Een flesje van 50ml kost ongeveer 115 dollar. Hier kom je een maand of 3 mee toe.

Time Machine is een blend van Anti-Aging Peptides, NeuroPeptides, Anti-Oxidanten en botanische producten.

Ik heb het nog nergens in winkels gezien hier, maar ik bestel het altijd bij amazon:

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *