Vervang uw ruiten bij Carglass!

carglass

Stel:

Je rijdt nét iets te snel en moet zwaar in de remmen voor een overstekend bejaard vrouwtje dat als tegenreactie met haar wandelstok de voorruit van je wagen aan diggelen slaat.

Wat doe je dan?

Je maakt je snel uit de voeten, vooraleer ook je andere ruiten worden ingeslagen en belt gratis naar Carglass via 0800/13636. Je meldt het probleem en maakt een afspraak om je voorruit te laten vervangen.

Dat kan in vele gevallen ‘s anderendaags al.

Beschik je zelf over een garage waar het warmer dan 10° is, komt Carglass zelfs ter plaatse en dit op het tijdstip dat jij dat wil.

(Telenet kan hier nog een puntje aan zuigen: “onze technieker komt langs tussen half een en zes, surft u maar wat op het internet in afwachting”).

Heb je geen garage dan breng je je wagen binnen bij het dichtstbijzijnde Carglass center. Het gevoel dat er in je opkomt wanneer je dààr binnenstapt kan best vergeleken worden met: “Hallo, ik ben Prins Filip en mijn voorruit is kapot”.

Drie uur later mag je je wagen terug gaan ophalen.
In je wagen tref je aan de achteruitkijkspiegel een mapje aan met als opschrift: “Dankuwel voor uw vertrouwen”.

Daarna verlaat je de garage, merk je dat heel je wagen is gestofzuigd en je asbak werd leeggemaakt. Je kijkt door die splinternieuwe krasvrije voorruit en je denkt
” Am I driving a new car or what’s going on here?”

Of zoals wel eens gezegd wordt; “je keert tevreden terug”.

Ben je verzekerd tegen glasbreuk dan is het volledig bovenstaand proces GRATIS en wordt de factuur rechtstreeks naar je verzekeringsmaatschappij verstuurd.

Carglass
, bedankt voor de service.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *