Campbell’s Soup’Maison julienne tomaat & groenten

soupmaison: verpakking & foto van hoe het soepje er in werkelijkheid uitziet

Zelf soep maken is super! Vooral de nieuwste van Campbell’s: “Soup’Maison” …direct klaar!

Kant en klare soep is vaak niet alleen vies, meestal kleuren je lippen en omstreken er ook nog eens knalrood van door de kleur -en andere stoffen die je in het goedje terugvindt.

Soup’Maison is anders. Hier zitten geen kleurstoffen, bewaarmiddelen, smaakversterkes of andere chemische stoffen in. 100% natuurlijke ingrediënten. Boordevol lekkere groentjes, die welliswaar niet allemaal aan het oppervlak ronddobberen (zie foto) maar wel degelijk aanwezig zijn.

Deze soep komt qua smaak redelijk dicht in de buurt van grootmoeders’ tomatensoep. En wat is er nu fijner dan een brik soep opentrekken en blijven volhouden dat je ze zelf gemaakt hebt? Chef’s in nood kunnen dus best een brik Soup’Maison in de kast hebben staan…

Nota. Smaaktesten bij een representatief staal van 200 respondenten bevestigen de productkwaliteit van Soup’Maison. 84% van de proefpersonen beoordeelt de kwaliteit in lijn met hun zelfgemaakte soep! Piet Huysentruyt vond zijn eigen soep natuurlijk weer beter.

Soup’Maison is zowat overal verkrijgbaar en kost ongeveer 3.30€ voor een brik van 1 liter.

Serveertip: Serveer de soep met stokbrood met daaroverheen geraspte kaas. Plaats dit enkele minuten onder de grill tot de kaas gesmolten is.

Smakelijk!

Share

One comment

  1. Goede bespreking.,.. Maar alles van Knorr is beter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *