De beste onderbroeken? De SMART collectie van DIM Paris.


Noem het onderbroeken, shorts of boxers…tijd voor een nieuwe review. Ik weet niet waarom ik er hier eigenlijk reclame over maak, want ze zijn zo moeilijk te vinden. De winkels die ze voorradig hebben pluim ik leeg. Ik heb het over de “ultradunne ” SMART boxers van DIM Paris.

Hieronder een korte resumé die aangeeft waarom deze boxers uit de DIM Paris collectie top zijn:

 • Dit ondergoed voelt echt aan als een tweede huid.
 • Het is zo’n ultradun en vooral zacht stofje dat je nauwelijks voelt dat je een boxer draagt.
 • Toch sluiten deze modellen zich heel mooi en strak om het lichaam (en gaan ze ook niet zitten waar ze niet moet zitten – tussen de billen).
 • De tailleband is elastisch en spant zeker niet te hard (dikwijls irritant bij andere modellen).
 • Bovendien ademt dit materiaal. Geen last van zweet, wat bij vele andere onderbroeken wel het geval is.
 • De zeer zachte stofkwaliteit is vochtabsorberend, neemt tot 3 keer sneller vocht op in vergelijking met een gewone katoenen onderbroek.
 • Het hoge “modal” gehalte houdt deze short echt in shape en ook de kleur blijft perfect na vele wasbeurten.
 • Geen belachelijke prints. Gewoon sober en klasse.
 • In de zwarte modelletjes heb je nooit last van sporen. (voor sommigen onder ons kan dit handig zijn)
 • Ook de lengte van de boxer is perfect, niet te lang, niet te kort. Juist goed.

Ter info geef ik nog even de materiaal samenstelling mee: 88 % modal, 6% elastan & 5% katoen & 1% polyester. Bent u dus allergisch voor modal, opteer dan eerder voor een katoenen boxershort met Homer Simpson op.

Je hebt natuurlijk (ook al heb ik dat zelf nooit begrepen) heel wat fans van losse boxershorts, die hun spel liever vrij laten rondbengelen. Voor deze mensen is dit product niet geschikt.

Stay sexy!

Share

3 comments

 1. Van den Eynde livinus

  Beste, ik draag al 15 jaar DIM SMART zoals ik hier kan lezen de beste van alle merken en modellen, ik heb al andere geprobeerd maar geen enkele kan tippen op de SMART, maar helaas ik kan ze nergens nog vinden om ze te kopen, ik kocht ze vroeger altijd in MAKRO BELG. ze hebben ze daar niet meer andere modellen wel, jammer maar geen SMART? kun je me helpen waar zijn ze nog te vinden en te koop.
  Vriendelijke grt.

  Livinus

 2. Van den Eynde livinus

  Van den Eynde livinus

  18/09/2014 at 3:28 pm

  Beste, ik draag al 15 jaar DIM SMART zoals ik hier kan lezen de beste van alle merken en modellen, ik heb al andere geprobeerd maar geen enkele kan tippen op de SMART, maar helaas ik kan ze nergens nog vinden om ze te kopen, ik kocht ze vroeger altijd in MAKRO BELG. ze hebben ze daar niet meer andere modellen wel, jammer maar geen SMART? kun je me helpen waar zijn ze nog te vinden en te koop.
  Vriendelijke grt.

  Livinus

 3. Van den Eynde livinus

  18/09/2014 at 3:29 pm

  Van den Eynde livinus

  18/09/2014 at 3:28 pm

  Beste, ik draag al 15 jaar DIM SMART zoals ik hier kan lezen de beste van alle merken en modellen, ik heb al andere geprobeerd maar geen enkele kan tippen op de SMART, maar helaas ik kan ze nergens nog vinden om ze te kopen, ik kocht ze vroeger altijd in MAKRO BELG. ze hebben ze daar niet meer andere modellen wel, jammer maar geen SMART? kun je me helpen waar zijn ze nog te vinden en te koop.
  Vriendelijke grt.

  Livinus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *