Dé tandpasta .. probeer oral-B Pro Expert!

oralb

Een of andere hollandse schone die luistert naar de naam Chantal Janzen gebruikt Oral-B pro expert tandpasta. Wil nu toch het toeval niet dat zij hierdoor de prijs “gebit van het jaar” heeft gewonnen.

Deze tandpasta móesten we ook proberen! En spijt dat we hebben… we hadden hem al veel langer moeten gebruiken!

Waarom? Het aangename poetsgevoel in combinatie met de ideale frisheid zorgen er simpelweg voor dat u na het poetsen niet anders kan concluderen dan: “mijn tanden zijn clean, mijn mond is een bron van hygiëne”.

Meer moet dat niet zijn.

Tevens beschermt ie tegen gaatjes (nieuw!), tandplak, tandsteen, en ander ongedierte.
Hij maakt je tanden witter en beschermt zelfs gevoelige tandjes! Bovendien smaakt ie reuze lekker.

U moet de blauwe hebben, hij kost ongeveer 2.50 € en is bijna overal verkrijgbaar.

Share

5 comments

 1. direct na het uitkomen (voorjaar 2009) van oral b pro expert heb ik het geprobeerd. geen slechte pasta. Ik kreeg wel direct een felle reactie in de mond als ik de tanspasta gebruik. Omdat ik daarna ziek werd (uiteindelijk long ontsteking) heb ik m niet meer gebruikt. Het leek mij echter onmogelijk van een tandpasta zo ziek te worden.

  Een jaar later kreeg ik de past weer van de tandarts. Weer gaan gebruiken. Weer felle reactie, maar wel een goede pasta. Ook nu weer werd ik ziek. Een soort allergische reactie: keelpijn, hoofdpijn, slappe knieeen etc etc. Weer naar de dokter (geen longprobleem).

  Ik kom niet tot een andere conclusie dan dat ik ziek wordt van deze tandpasta. Er is geen andere variabele. Ik ben 48 jaar, sport 3 -4 keer in de week en ben erg bewust van hoe ik leef. Ik gebruik 4-5 verschillende tandpastas en houd van variatie. Oral B pro Expert is de enige die ik NIEt meer vertrouw: het is rot pul!

  Ik raad iedereen aan die tandpast NIET meer te gebruiken. Ik gebruik het in iedergeval niet meer.

  Misschien dat er een onderzoek naar moet worden uitgevoerd.

 2. Na veel negatieve reacties op internet gelezen te hebben, toch maar eens geinformeerd… Als resultaat:

  De korreltjes die u voelt tijdens het poetsen en de reden dat de Oral-B Pro-Expert tandenpasta anders voelt in uw mond dan andere tandpasta’s komt door de aanwezigheid van zogenaamde actieve kristallen en reinigende siliciumdioxide. Wanneer u begint te poetsen, beginnen de actieve kristallen op te lossen om zo en beschermende laag te vormen. Deze beschermende laag helpt vlekken op de tanden en tandsteen te voorkomen. Het is aangetoond dat de actieve kristallen, die niet schurend zijn, en siliciumdioxide volkomen veilig zijn voor de tanden en de glazuurlaag. Het siliciumdioxide systeem in de formule zorgt voor een hoogstaand niveau van reiniging tijdens het poetsen. De volgende Pro Epert varianten beschikken over actieve kristallen en reinigende siliciumdioxide: Pro-Expert Clean Mint, Pro-Expert Mild Mint en Pro-Expert Glazuurbescherming Reacties die u leest op het internet hebben te maken met het natuurlijke proces dat zorg draagt voor de verwijdering van dode huidcellen van de toplaag van de huid in de mond. De reinigende werking van de tandpasta kan dit proces versnellen en resulteert vaak in lagen of draden in de mond, waardoor de verwijdering van dode huidcellen meer opvallend is. Het betreft een natuurlijk proces en de tandpasta is veilig bevonden voor dagelijks gebruik.

 3. Gebruik sinds 5 maanden ‘s avonds intensief Oral-B Pro.Expert en word ook sinds die tijd ieder(!) nacht wakker met hoofdpijn. Dacht nooit aan enig verband met de tandpasta, tot ik afgelopen week poetste met Prodent. Een week lang geen hoofdpijn. Toen ik daarna weer overging op Oral-B en weer hoofdpijn had, dacht ik een verband te ontwaren. Gisteren opnieuw met Prodent gepoetst: geen hoofdpijn. Wel opmerkelijk…

 4. Ik dacht bij die Oral-B PRO-EXPERT aanvankelijk dat ik zand in mijn mond kreeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *