Een platte buik met de saunabelt?

saunabelt

Dit is een bericht voor alle mensen met een té dikke buik. En zo lopen er heel wat rond op deze aardkloot!

Voor degenen die hem nog niet kennen: De sauna Belt is de gemakkelijkste oplossing om te vermageren daar waar u dat wil!

Het principe is eenvoudig: we spreken over een brede riem die u bevestigd rond het te behandelen gebied. Je draait de warmteregelaar open. De belt warmt op en je begint te zweten als een rund!

Wat wordt het leven plezant met een Saunabelt! U kan als het ware in de zetel in slaap vallen met een zakje Duyvis nootjes na uw geliefkoosd feuilleton en toch vermageren! Met de sauna belt verliest u gewicht waar u dat wenst. De buik? taille? armen? dijbenen? rug? geen probleem!

Meer nog. Heeft u alles al geprobeerd en krijgt u die degoutante cellulitis niet weg? Koop een sauna belt en u wordt weer sexy, toonbaar in het openbaar en ja… ook u : een paar uurtjes met de saunabelt per week en u wordt weer aantrekkelijk! Waarop wacht u nog?

De sauna belt zorgt voor gewichtsverlies door middel van transpiratie. Door het bevestigen van de sauna belt op de probleemgebieden zoal bijvoorbeeld de buik, billen of benen zal er gewichtverlies plaatst vinden en het uw figuur corrigeren.

Ik kon het niet laten. Kocht zo’n ding en.. we deden de test. Op straat sprak ik een aantal mensen aan die mij geschikt leken om me hierbij te helpen.

Toon DJ: “Wel na gebruik ben ik wel enkele cm kwijt. Ik was kei gelukkig toen ik dat ding verwijderde en het resultaat zag. Een paar uur daarna waren de centimeters helaas weer terug. Dus ik denk niet dat je het wonder product hebt ontdekt. Ik moet wel zeggen, dat ik ‘m op de zachte stand aangenaam warm vind. Is heerlijk voor m’n zere rug… mag ‘k hem hier houden?”

Sofie D: “Beste, ik heb zoals je hebt gevraagd aan mij de sauna belt dagelijks gebruikt. Waarom heb je me dit niet eerder bezorgd? Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Grapje! Ik moet je helaas teleurstellen. Ik heb dagelijks de omtrek van mijn buik gemeten zoals je had gevraagd en er is geen millimeter verschil te merken. Verder heb ik alles gewoon gedaan zoals altijd. Als je meer info wil mail je me maar!”

Niels V: ” Ik heb het een keer of 10 geprobeerd en het enige wat ik zie is dat mijn huid er rood van wordt. Trap er AUB niet in want het werkt voor geen meter of beter nog koop het en ervaar hetzelfde als ik!”

Conclusie: De sauna belt werkt NIET! Je kan na gebruik even de indruk krijgen dat je er ietsje slanker uitziet, maar dat komt nu eenmaal omdat je enorm veel (lokaal) vocht hebt verloren door transpiratie. Hoe gezond kan dat zijn? Het vet blijft helaas onaangeroerd en even later zal je er weer niets meer van merken. Onbegrijpelijk toch dat ze voor zo’n toestel reclame mogen maken? Onbegrijpelijk toch dat er mensen zijn die zoiets kopen? En dat in tijden van dalende koopkracht!

Advies: beweeg meer en eet minder vet. Trouwens voor platte buikjes heb ik iets super ontdekt! later hierover meer.

Share

6 comments

 1. het werkt want in het boekje staat 45 dagen en dan begint het beter te werken en dat klopt

 2. Beste Jeroen,

  zou het kunnen dat het na 45 dagen wel werkt omdat je dan zo met je gewicht en je lijf bezig bent dat je minder en/ofgezonder gaat eten en leven?

  Vocht verliezen en lokale “verwarming” zal nooit voor vetverbranding zorgen denk ik zo…

  Succes nog, ik denk dat ik verder doe met sporten en gezond eten 😉

 3. ik heb de better belly in de sportschool gedaan en ik doe dat 3x per week en ik kan nu al 1 kledingmaat minder aan en zelfs die zit me los.

  ga deze is proberen. liever een 10tje neer leggen dan iedere maand 80 euro

 4. Karen Clissen

  Het klopt inderdaad dat zo’n belt niet werkt als je niets doen, maar het helpt wel sneller vet te verbranden op de verwarmde regio tijdens het sporten. Buikvet verbrand niet zo snel omdat je buik niet zo snel opwarmt door het sporten, je kan dat stimuleren door een warmtegordel. Sportscholen gebruiken vaak een better of slim belly, maar indien dat niet ter beschikking is denk ik niet dat de sauna belt een slecht investering is. Je moet het gewoon in combinatie met sport gebruiken zoals bvb op een hometrainer, een crosstrainer, tijdens het joggen of wandelen. Ik denk dat het dan wel mee helpt sneller cm’s te verliezen.

 5. Hallo mensen

  De sauna belt helt echt!!
  Alleen als je buikspier oefeningen doet.
  Je eet patroon veranderen.
  Blijven sporten.
  Je kan niet op de bank zitten en verwachten dat je gaat afvallen.

  Zo combineer ik het!

 6. Ik heb die vroeger veel gebruikt, ik sliep er mee en ba ongeveer 1maand had ik een super platte buik dat ook plat bleef. Cellulities verdween ook echt op mijn derrière.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *