Gilllete for Women Venus: spekglad, niet alleen in de winter.

Gilllete for Women VenusThis razor boldly goes where no other razors have been before!

Ken je dat? Je hebt je uitvoerig geschoren en droogt je af met de zachtste handdoek uit je collectie. Om de zaak af te werken smeer je je nog eens lekker in met een hydraterende crème van de labaratoires Cartier. Je overschouwt met fierheid het resultaat. Het mocht ietsje slanker zijn maar al bij al ben je tevreden…of nee… dat meen je niet!? Staan daar nu nog haren in die knieholtes? Zijn die okselhaartjes teruggegroeid tussen het dichtdraaien van de douchekraan en het uitkuisen van mijn oren? Damn! Ondanks al dat gemanoeuvreer zijn die haartjes me toch weer te slim af geweest!

Als dit een reclamespot was kwam hoogstwaarschijnlijk op dit eigenste moment Kim Clijsters de badkamer binnengesprongen, zich in gekende spreidstand op de badrand neervlijend:

“Gelukkig is er Gillete for Women Venus: Die vervelende haartjes waar je normaal 10 keer in alle denkbare richtingen moet overgaan, zijn niet meer veilig. Dankzij de soepel meebewegende scheerkop met 3 mesjes heb ik in 1 vlotte beweging alle haartjes mee. Spekglad is het resultaat, en dit – dankzij de beschermende kussentjes – zonder ongevallen. Zelfs na een Grand Slam finale heb ik nog steeds dat langdurige zachte gevoel!”

PS. Kim is van Bree. Ze wilde eigenlijk gewoon zeggen dat het heerlijk en gemakkelijk scheren is met Gilette Venus for Women en dat het resultaat gegarandeerd zacht is. Heel zacht. Lang zacht.

Slaap zacht!

Share

One comment

  1. Ik heb me eens gesneden met van die andere bazaar en heb nu ook de Gilette venus? Ook snap ik niet dat er mensen zijn die zich nog altijd laten harsen. Hoe pijnlijk is me dat wel niet!
    gladde groeten van wendy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *