Priv̩-sauna & Wellnesscenter Mahoniehut Рreview

Heeft u er soms ook schoon genoeg van? Files, deadlines, gezeik van je baas, familytroubles en ander wereldleed? Wel, dan raad ik u aan om af en toe te verpozen bij de Mahoniehut. Want wat heeft dit privé welnesscenter eigenlijk niet?

Wat er in elk geval wel te vinden is tijdens je verblijf:

Een Finse sauna, Kelo sauna, verwarmd buitenzwembad, jacuzzi, regendouche, 2 dubbele longchairs, hapjestafel, open haard, Turks stoombad, warmtewand … . s’ Avonds is het er super gezellig door de sfeerverlichting en LED verlichting in de jacuzzi. (iedere dag geopend van 09.00 uur tot 02.00 uur ‘s nachts)

Neem zeker ook cd’s mee want er is een geluidsinstallatie voorzien.

Prijs/kwaliteit vind ik dit de betere welness, je betaalt 50 euro per persoon voor drie uur.

De bediening was zeer vriendelijk. Je kan er ook genieten van een massage. Tapas, kaasplankjes, een flesje cava of champagne, vers fruit, … het kan allemaal.

Door mijn verblijf in dit kuuroord herinner ik me toch weer dat chillen en relaxen toch eerder mijn eerste natuur is en niet zozeer mijn tweede.

De website is zeer mooi, je kan onmiddellijk kijken wanneer er nog vrije uren zijn en er zijn ook veel tips te vinden over heb gebruik ter plaatse zodat je dat dan al niet meer hoeft uit te zoeken.

Plons!

Lazy girl in action

Share

7 comments

 1. En waar is dit erotisch sex paradijsje? In Holland? Belgie? Luxemburg…

 2. In Koersel (Limburg)
  http://www.mahoniehut.be

 3. pareltje??? foto’s die je kan vinden via google en verdere sites komen niet overeen met de werkelijkheid.
  het aangeboden zwembad is NIET verwarmd en de jaccuzi niet eens aanwezg, bevraag je goed naar de aanwezige faciliteiten wil je je eigen niet ontgoochelen.
  Ter plaatse is er wel een briefje met excuses ‘dat de nieuwe jazuzzi besteld was’ op de opmerking dat we net hiervoor de reservatie maakten ,ontgoocheld waren en graag annuleerden werd geen akkoord gevonden.
  hadden we op voorhand geweten dat deze faciliteiten er niet waren zouden we uiteraard voor een andere keuze hebben gegaan.
  Kortweg GEEN AANRADER er zijn andere, betere keuzes in dezelfde budgetklasse met meer faciliteiten.
  BENIEUWD OF DE REACTIE ZAL BLIJVEN STAAN
  blijkbaar is er op meerdere sites de mogelijkheid om je ervaringen te posten maar zijn ze NIET erg objectief daar ze de negatieve verwijderen.

 4. Carolien & Jan

  Slecht spreken kan men altijd natuurlijk maar op de website staat alles correct ( foto’s en uitleg)dus denk dat u zelf in de fout gaat en u tegen spreekt.We zijn al jaren klant en zijn altijd eerlijk en warm ontvangen geweest.Het is er heel proper en netjes waar je niet beter kunt zitten .Een echte aanrader voor iedereen , maar sommige mensen doen niks liever als afbreken ,Groetjes Carolien en Jan

 5. Zeer koude ontvangst.

  Nog haren en zand in de jacuzzi van vorige bezoekers.

  Sigaretten in de assenbak van vorige bezoekers.

  De eigenaars hebben gedurende 2uur met een drilboor hun terras liggen uitbreken. Voor een wellness complex waar je naartoe goed om te ontspannen vind ik dit absoluut niet normaal. En de afsluiting tussen de tuin van het cmlex en de tuin van de eigenaars heeft een opening waar je kan doorkijken, en aangezien er een bouwbedrijf aan het werk was en de mannen ons konden zien heb ik maar besloten om binnen te blijven.

  Het zwembad en de open haard waren niet beschikbaar.

  Geen scrubzout of welkomsdrankje/hapje wat wij in andere sauna’s wel gewoon zijn.

  Niet voor herhaling vatbaar!

 6. Een grote worm van zeker 15 cm in het zwembad, geen scrubzout en de kachel van de buitensauna was na een uur al uitgedoofd. Bij het vermelden een afwijzende reactie. Wel 100 euro moeten betalen zonder betaalwijs, wij gaan niet meer terug!

 7. Totaal geen relax gevoel
  De ontvangst is zeer zakelijk. Wij voelden ons niet echt welkom.het ontbreekt de eigenaars aan passie volgens ons. Alles is aanwezig maar dat is het dan ook. Het komt rommelig over. Windscherm ligt op de grond, lichtjes in een palmboom die er van ver zijn ingegooid. Enkel zoute chips, slordige tafeldekking, geen kaarsje om het wat aan te kleden. Wat ons nog het meeste stoorde was de temperatuur binnen 19 gradaen is toch wel wat fris. Ons zien ze hier niet meer terug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *