Swiffer: The dust Killer

swiffer2 swiffer the dust killer 1
Je hebt hem vast al gezien, de reclamespot over swiffer. De natte droom van elke huisvrouw. In een handomdraai neemt Swiffer al het stof op. In de reclamespot zie je hoe stofdeeljes – zoals vliegen op een stront – tot de swiffer aangetrokken worden.

Je hebt een versie voor de vloer (swiffer system) en een versie voor vesterbanken en meubels (swiffer dusters). Ik heb de handel getest en ben uiterst tevreden over de swiffer system. Hij heeft een hip kleurtje en is compact. Je kan hem gerust in je keuken laten staat zonder er over te vallen. Het feit dat hij steeds in de buurt staat, maakt ook dat je er frequent gebruik van maakt. Dat in tegenstelling tot een stofzuiger of emmer en zwabber die je meestal in de berging bewaart. Swiffer staat vlakbij, voor een emmer en zwabber moet je eerst de berging in. De keuze is dan rap gemaakt. Los daarvan neemt ie gewoon makkelijk het stof op en we vermoeden dat hij daarvoor op de markt gebracht is. Je huis oogt meteen een heel stuk schoner. Bovendien is hij erg gebruiksvriendelijk. In 1-2-3 heb je hem in elkaar geklikt en de doekjes waar het stof aan blijft kleven zijn heel gemakkelijk te vervangen. Bovendien zijn de doekjes te koop in packs van 60 en daar kan je toch een tijdje mee voort. (Afhankelijk van de grootte van je huis uiteraard)

Een ander verhaal is het om met de mini-swiffer het stof van je meubels, vesterbanken en soortgelijken op te nemen. Hier werden de verwachtingen toch niet helemaal ingelost. Stof blijft er wel aan kleven, maar voor iets zwaardere vuiltjes zoals bijvoorbeeld zandkorreltjes, biedt hij geen soelaas. Een natte vod presteert daar beter.

Tot zover mijn swiffer experience.
Keep on swiffing in the free world!

Share

One comment

  1. uitstekend evenals fantastische blog site.
    Ik wil u bedanken voor het verstrekken van ons veel betere info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *