Targus Crave Laptop Rugzak (voor niet nerds)


targus backpackStudenten, young graduates, net afgestudeerden die het gaan maken in de businesswereld… dit is voor jullie! Werknemers die hun traject dagelijks met de fiets, trein, tram of bus afleggen…dit is ook voor jullie!

Tegenwoordig sleuren we onze notebook dagelijks overal mee. Het merendeel onder ons, doet dit onbegrijpelijk op uiterst niet-stijlvolle wijze.

Ken je ze? Die tassen met schouderband die je aan één kant over je schouders kan hangen, waarbij je tas tegen je heupen ligt te bengelen? Extreem Gay. Ze zijn lelijk en met een notebook erin leggen ze irritant veel druk op die ene schouder. Buk (van het werkwoord bukken), en de nest ligt op de grond.

Je hebt ook nog de gewone laptoptassen. Akkoord, al wat beter, maar probeer daar uw boterhammekes maar eens in te steken.

Of trolleys om gaan te werken? Lesbian! Die dienen om op vakantie te gaan…

Anyway, we gaan hier niet zitten oplijsten wat allemaal NIET moet. Kijk daarvoor morgen gewoon es goed om je heen… voorbeelden genoeg!

Wat wel leuk is, is de Targus 16 “Crave Laptop Backpack. Die biedt maximale bescherming, heeft een strak design, bestaat uit weerbestendig materiaal en last but not least, hij hangt geweldig op je rug!

Maximale bescherming is toch wel leuk, zeker als je een Apple notebook vervoert. Dubbele schuimvulling in het laptop compartiment en een zachte krasbestendige bekleding zorgen ervoor dat uw laptop veilig opgeborgen zit!

Ideaal ook als je je notebook & wat accessoires zorgenloos mee op vakantie wil!

Moelijk te vinden. Via targus.be vind je wel een lijst van dealertjes via dewelke je ze kan bemachtigen.

Share

One comment

  1. hmmm… past goed bij mijn frakske. moet ik ook hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *