Verrassend Coca Cola Zero Cafeïnevrij

0% suiker én 0% cafeïne… dat moét slecht zijn. Dat dachten we toen ze ons zo’n gratis blikje in de handen duwden. Kritisch en voorzichtig namen we dan ook een eerste slok. Gretig gingen we voor een tweede slok. Met volle teugen ledigden we het ijskoude blikje in no-time.

Smaken verschillen natuurlijk, daar valt niet over te twisten… maar we zijn alleszins tevreden dat deze Coca na Frankrijk en Japan (als derde land wereldwijd) ook in België werd gelanceerd. Zo belangrijk zijn wij. Lekker! Eindelijk nog eens goed werk van de Coca Cola Company!

Bij deze kan Isabelle A eindelijk nog eens een nieuw nummer uitbrengen.

Ben je droef of ben je blij
Cola Zero cafeïnevrij

Ben je slank of ben je dik
Cola Zero is lekker prik

Share

4 comments

 1. Jullie hebben verdorie gelijk! Ik dacht aan dit artikel toen ik in den Delhaize stond en heb er eentje in mijn kar gesmeten. ga er vandaag bijhalen. yuuuuuuup

 2. WHATEVER YOU PEOPLE…. PEPSIMAX IS THE BEST!!!!

  (en kost de helft)

 3. Cola Light, Cola Zero, Cola Light Decaffine, Cola Zero Decaffine… binnenkort: Coca Cola, zonder cola!

  In America hebben ze trouwens ooit een doorzichtige uitgebracht (blijkbaar wordt’t hier voor de hond zijn ballen beetje gekleurd, voor niks, zodat uw tanden kunnen meekleuren). In ieder geval, zijn ze daar dan van teruggekomen.

  En WHERE THE FUCK IS CHERRY COLA?

  Ik zou graag een Cherry Colaatje Zero Decafinnieeee hebben. Dat lijkt me wel wat. U toch ook?

 4. Dimi on USA trip

  Mijn beste de Cola die u beschrijft als doorzichtig is Cristal Coke en van de concurrentie, nl Pepsi co ! Deze is ondertussen weer van de markt gehaald in de states vanwege klachten bij de FDA. Wat wel zalig, veilig en ongekend dus onbemind is in dit gekke Belgie hier is B&J ijs. Reeds enkele malen getracht te lanceren maar nog steeds een zeldzame aankoop in de winkels, maar eens geproefd niet te versmaden. Geef mij maar de gewone Coca Cola cafeinevrij, maar liefst in flessen en niet in blik. Alleen …. waar koop je die verdorie want niemand wil het blijkbaar.

  GRZ een Coca Cola fan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *