Zwarte zalf van Qualiphar: want je bent het waard!

Zwarte zalf beter, bekend als trekzalf is een zalf op basis van ichthammol. Neen, dit is geen zalf tegen jicht aan m’n ***.

Pukkels, puisten, zweren… Je krijgt ze altijd op het verkeerde moment. Vroeger in de puistentijd (pubertijd) maakte het niet zoveel uit, want iedereen had het en ze (de pukkels) waren met veel. Op latere leeftijd komt het echter nogal eens voor dat je geteisterd wordt door één enkele geïsoleerde dikke witte puist of zweer. Valt drie keer zo hard op… Je krijgt daardoor het gevoel dat je hele lichaam ontsierd is. En lang dat dat soms kan duren!

Met zwarte zalf zijn ze veel sneller weg! Hoe het werkt, dat doet er effe niet toe. Wat er gebeurt wel. Ze rijpen gewoon veel sneller. Véél sneller. En zo zie je er in een wip weer stralend uit!

De zalf stinkt wel een beetje, maar dat vinden we niet erg. Onaangenaam ook is dat het quasi niet uit kleren kan gewassen worden. Je kan de plaats waar je de zalf aangebracht hebt dan ook best afplakken met sparadra. Tevens vermijd je zo weer onverwacht aan die pukkel te dabben zodat je vingers vol zwarte zalf hangen. Geen zicht!

Doe de zalf misschien best ‘s nachts op. Uit ervaring weet ik dat iedereen, maar dan ook iedereen vraagt wat je voorhebt als je met zo’n sparadra van studio 100 in je nek rondloopt.

Zwarte zalf van Qualiphar.
Vraag ernaar bij uw apotheker!

Share

One comment

  1. de zwarte zalf of trekzalf kan deze ook gebruikt worden voor likdoorns en waar kan ik de zalf kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *